Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. január 13., vasárnap

AURA fotózás és elemzés - Holczinger Kornélia


Minden ember egyedi és egyszeri megismételhetetlen csoda. Ahogyan külső megjelenésre nincs két egyforma ember, úgy a tulajdonságaink, belső világunkban is nagyon különbözőek vagyunk. Mindent áthat az Energia, az aura pedig a testünk energiájának a testen kívüli megjelenése, színek formájában is. Gondolataink, érzéseink hatására változik az auránk (körülöttünk levő elektromágneses mező) mérete, színe és akár állaga is (energiamező sűrűsége).
Sokszor mondjuk, hogy „nem szeretem, ha X belép az aurámba”, vagy valakit ösztönösen szimpatikusnak találok és szívesen vagyok mellette, mások társaságától pedig távolságot tartok. Esetleg többször előfordult, hogy az ún. „megérzéseim” segítettek egy adott helyzet megoldásában. MIÉRT?


Az aura megjelenítése a tudományban is sokakat érdekelt, jelentős kutatásokat folytattak, hogy láthatóvá lehessen tenni. Magyarországon jelenleg többféle rendszer is működik.

Fontosnak tartom a konzultációmon, hogy a nyomtatott auramegjelenítésen túl a saját érzékeléssel olyan személyiségelemzést kapjon akár Ön is, amely segítheti a továbblépésben, esetleg rátalál a munkahelyi, párkapcsolati problémájának a megoldására.
Célom, hogy megtaláljam és megnyomjam a „piros gombot”, a többi, a változás már az ÖN kezében van…. 

  • A teljes aurafotózás és elemzés időtartama min. 1 óra, 7.000.- Ft
(ez tartalmazza a számítógépes, ca. 18 oldalas nyomtatott elemzést is)
További lehetőségek:
  • 1 db A/4 fotóminőségű lapon az aurafotó és szóbeli konzultáció, max. 30 percben: 3.500.-Ft
  • Lehetőség van gyermekek részére is aurafotóra, A/4 méretben, de itt nem tartom célszerűnek az elemzést, hiszen személyiségük folyamatos változáson meg át…. A nyomtatás ára: 1.100.-Ft

Zafír egészségkártya bemutatása esetén a fenti árakból -10%


Holczinger Kornélia
Okl. auraelemző
Bejelentkezés:  +36 30 388 7757
e-Mail: holczinger.kornelia@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése