Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. január 13., vasárnap

Holczinger Kornélia természetgyógyász - reflexológusTALPREFLEXOLÓGIA


A talpmasszázs – talpreflexológia már több évezredes hagyományokra nyúlik vissza. Felismerték, hogy a talpunkon minden szervünk kivetülése megtalálható. Ezért a megfelelő reflexpontok stimulálásával, ingerlésével FÁJDALOMMENTESEN jelzést adunk a szervnek az energiapályákon és idegvégződéseken keresztül, így beindulhat az öngyógyító mechanizmus.Fontos, hogy a talpmasszázs nem helyettesíti a hagyományos orvosi terápiát!

A masszírozás során érezhetővé válhatnak a testben már lezajlott kórfolyamatok, vagy jelzés szintjén tapinthatóvá válhatnak még ki nem alakult és panaszt nem jelentő eltérések. Ilyenkor lehet a megelőzésre is figyelmet fordítani.

Mikor ajánlatos a talpreflexológia?

 • Betegségmegelőzés, közérzetjavítás (immunerősítés)
 • Krónikus betegségek kiegészítő kezelése
 • Vérkeringés és a szervek oxigénellátásának javítására
 • Vérnyomásproblémákra
 • Izületi, mozgásszervi panaszok
 • Látás-, hallás- és egyensúlyzavar
 • Allergiák, légúti megbetegedések
 • Emésztési zavarok, szorulás, gyomorfájdalom (gyermekeknél nagyon hatékony)
 • Vese, húgyuti problémák
 • Női- férfi bajok, klimax
 • Összetett kórképek esetén
Hiszem, hogy minden betegség lelki eredetű. Ezért a masszázs során szelíden a lelket is ápoljuk, így mellékhatások nélkül megteremtődhet a testi – lelki összhang, amennyiben a megfelelő hozzáállással van a Páciens is.

Fontos tudni, hogy nem minden ember reagál egyformán a kezelésekre, hiszen mindenkinél más a „hozott anyag”. Ezért türelemre, kitartásra van szükség.

Talpreflexológia ca. 45 perc                                                  3.000.- Ft
Gödöllő területén kényelmesen, az Ön otthonában              3.500.- Ft

Zafír egészségkártya esetén az 5 alkalmas bérlet árából             -10%.


Holczinger Kornélia
Természetgyógyász – reflexológus
Bejelentkezés: +36 30 388 7757
e-Mail: holczinger.kornelia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése