Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2014. február 6., csütörtök

Ismeretterjesztő előadások és azt követő beszélgetések a REGINA Házban - 2014. 2.

2014-ben havonta rendezünk ismeretterjesztő előadásokat, és azt követő beszélgetéseket a Zafír Egészségvédelmi Program keretében. Beszélgetőpartnereink azok az egészségvédelemben és betegségmegelőzésben dolgozó vállalkozók, akik csatlakoztak a Zafír Programhoz. 
A rendezvények helyszíne a REGINA Ház (Gödöllő, Röges utca 66.), időpontja minden hónap utolsó péntekén van.Második alkalom: február 28., péntek, 18.30 óra

Témája: Hipnózis, hipnoterápia
  • A tudatalatti szerepe és működése a hétköznapi életünkben.
  • Mi a hipnózis és melyek a felhasználási területei?
  • Melyek a hipnózis előnyei, vannak-e veszélyei-, ill. hátrányai?
  • Hogyan segíthet a hipnoterápia lelki problémáink megoldásában, önismeretünk fejlesztésében?
  • Pszichoszomatika, azaz a betegségek lelki hátterének megtalálása, oldása hipnózissal.
  • Valóban át lehet programozni a tudatalattinkat? Lehetek önprogramozással (önhipnózissal) boldog, egészséges, elégedett, ha eddig nem voltam az? Ha igen, hogyan?
....és, még, amire a hallgatóság kíváncsi. 


Vendégünk Havasi Katalin regisztrált hipnoterapeuta CCHT, mester hipnotizőr.


Belépés Zafír Kártyával rendelkezők részére 250 Ft, kártyával nem rendelkezők részére 500 Ft. Regisztráció Zafír Kártyára itt: http://www.godollomedia.hu/regisztracio-zafir-kartya-igenyleshez vagy papír alapon a REGINA Házban. Kérje kollégánktól a regisztrációs formanyomtatványt!


További rendszeres információk az egészségvédelmi programban található szolgáltatásokkal kapcsolatosan itt: https://www.facebook.com/groups/zafiregeszsegprogram/

Részvételi szándékát, kérjük jelezze a szervezőknek az info@reginakozpont.hu email címen vagy a 0630/591 9537-es telefonszámon!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése