Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2014. január 17., péntek

Ismeretterjesztő előadások és azt követő beszélgetések a REGINA Házban - 2014. 1.

2014-ben havonta rendezünk ismeretterjesztő előadásokat, és azt követő beszélgetéseket a Zafír Egészségvédelmi Program keretében. Beszélgetőpartnereink azok az egészségvédelemben és betegségmegelőzésben dolgozó vállalkozók, akik csatlakoztak a Zafír Programhoz. 
A rendezvények helyszíne a REGINA Ház (Gödöllő, Röges utca 66.), időpontja minden hónap utolsó pénteke.
 

Az első alkalom január 31-én lesz, 18.30 órai kezdettel.
 

Témája a betegségmegelőzés, korai, még tünetmentes állapotban való felismerés különféle kezelési és mérési módszerek segítségével.
Arcdiagnosztika, íriszdiagnosztika, fülakupunktúra, reflexológia, auraelemzés.

Vendégeink Borbély Nauzika reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus és
Holczinger Kornélia okleveles auraelemző reflexológus.


Belépés Zafír Kártyával rendelkezők részére 250 Ft, kártyával nem rendelkezők részére 500 Ft. (regisztráció Zafír Kártyára itt:http://www.godollomedia.hu/regisztracio-zafir-kartya-igenyleshez).

A rendezvényen való részvételt regisztrációval kell megerősíteni. Regisztrálni emailben az info@reginakozpont.hu címen vagy sms-ben "regisztráció" szöveggel + email cím megadásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése