Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. február 14., csütörtök

Egészségvadász Kft. - One Brain módszer a stressz kezeléséreEme módszer a TEST, LÉLEK, SZELLEM egyesítését, harmonizálását tartja szem előtt, ebben nyújtunk segítséget.
Az önmegismerés e módszere segíthet abban, hogy az egyén a negatív érzelmeit egy problémával kapcsolatban,
amelyek gátolják a szabad választást, segítjük hozzá a kívánt pozitív változás eléréséhez.
Ha negatív történések sokáig bennünk lapulnak nemcsak rossz közérzetet okozhatnak, hanem testünk, lelkünk betegségekbe menekülhet, pl.: depresszió, migrén, emésztési zavarok, tanulási-viselkedési zavarok, szenvedélybetegségek, allergia-úgynevezett pszichoszomatikus betegségekbe burkolózhat az megsebzett lélek.
Kezelés során az egyén izomtónusát figyelve kommunikálhatunk a tudatalattival.
Az izmok a test kommunikációs rendszerének része, az üzenetek a gerinccsatornába majd az agyba futnak.
Az izomtesztelés azon alapul, hogy a negatív érzelmek hatására az izmok elgyengülnek.
Izmaink elveszíthetik egyensúlyi állapotukat, a stresszhelyzet kibillenti őket. A kezelés során helyre állítjuk a szervezet energia áramlását, ezzel idézzük elő a változást, javulást.
A jelen választásainkat a múltban átélt traumáink és örömeink, tapasztalataink befolyásolják.
Ha fel tudjuk dolgozni, oldani a múlt negatív élményeit, amelyek gátolják a jelenünket, jó közérzetünket, pozitív előrevivő döntéseinket, akkor a jövőnkre hatunk kedvezően.
Céljaink megvalósulását segítjük elő, alapozzuk meg TESTI, LELKI, SZELLEMI szinten.Érdekődni az alábbi elérhetőségen:
Egészségvadász Kft  tel:06305633033
                             www.gyogysarok.hu

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése