Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. január 1., kedd

Shanti Jógastúdió

A Shanti Jógastúdió Gödöllőn egy olyan vendégszerető, meleg, barátságos és feltöldődést kínáló hely, ahol testet-lelket megmozgató és gyógyító kikapcsolódásokat választhatsz. Sokfajta jóga minden korosztály részére, gerinctornák, kismama és babás foglalkozások, különböző táncok és meditációk, hétvégi kreatív tanfolyamok, Hellinger terápia, kineziológai kezelés, masszázsterápiák és Bach virágterápia – mint a testi lelki teljességed és jól-léted szolgálatában. Várunk szeretettel!

A holisztikus, azaz testet-lelket-szellemet összekapcsoló mozgás gyönyörűen harmonizálja a testedben való otthonteremtést, a lelkeddel való összehangolódást. Fizikai szinten kitűnő a testtudatosságod javítására, bármilyen testi diszkomfort kezelésére, gerincbántalmak megelőzésére, erősítésre, nyújtásra és lazításra, valamint a belső nyugalom állapotához való eljutásra. Tágítja a tudatot, mélyíti a jelen-létet, segít a lélek-zetedbe való megérkezésben.

Szolgáltatások: heti rendszeres jóga és más keleti és nyugati mozgásos órák mindennap délelőtt és este is (Női jóga, kismama jóga, babás jóga, Hatha jóga, Stresszoldó jóga, Kaya Kalp Jóga, Ashtanga jóga, Daoyin gerinctorna, Pilates , Preventív gerinctorna, Chi-kung (a jógaórák árai 1000-1800 Ft között vannak, oktatótól és bérletkonstrukciótól függően, heti egy adományos óra is van); táncok: hastánc, Nia tánc, élőzenés táncmeditáció, szakrális körtánc heti rendszerességgel esti órákban (ára 1000-1800 Ft szinten típustól függően), meditációk és tanfolyamok, selyemfestés, Hellinger terápia hétvégenként és különleges alkalmakkor (egésznapos tanfolyamok 6000-9000 Ft között); kineziológai kezelés előzetes megbeszélés alapján (2 óra: 7000 Ft) masszázs (Shiatsu, svéd, terápiás, gyógyászati jellegű (2 óra 8000 Ft), terem bérbe adása (60 perc 2000 Ft, vagy egész nap – 8 óra- 10000 Ft)

Kedvezmény: 10% az első 5 alkalmas bérleted árából

Elérhetőségek:
2100 Gödöllő, Kandó Kálmán u. 26, 70/333 4693, annagergely76@yahoo.com, www.shantijogastudio.hu,


https://www.facebook.com/pages/Shanti-J%C3%B3gast%C3%BAdi%C3%B3/295839773773462?ref=ts&fref=ts

Várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése