Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. január 1., kedd

Bambio Webáruház - mosható pelenka


·         A Bambio Webáruház 2009 februárjától forgalmazza - Magyarországon a legnagyobb választékban - a mosható nadrágpelenkákat azoknak a családoknak, akiknek az egészségmegőrzés mellett a környezetvédelem is fontos. 2011 januárjától Gödöllőn megnyitottuk Bemutatótermünket (Kossuth L. u. 1.), ahol mindenki megismerkedhet a mosható pelenkák mellett a babahordozó eszközökkel, öko tisztítószerekkel és  bio kozmetikumokkal.
  • A modern textilpelenkák kényelmesek, nagy nedvszívásúak, természetes textilből készülnek. (Az eldobható pelenkákról ez utóbbi semmiképpen nem mondható el)
  • A textilpelenkák mosása az automata mosógépekkel nem, vagy alig jelent többletmunkát, tisztításuk egyszerű, nincs szükség főzésre, vasalásra, sőt ezek a műveletek inkább rontanak a textilpelenka minőségén.
  • A textilpelenka nem növeli a kommunális hulladék mennyiségét, ezáltal a környezetünk védelmében máris tettünk valamit.
  • A textilpelenkák biztosítják a bőr szellőzését. A modern textil nadrágpelenka külső és belső részből állnak. A külsők, olyan anyagból készülnek, amelyek vízzáróak, de egyben szellőznek is. A belső rész pedig valamilyen nagy teherbírású természetes textil anyag.
  • A mosható pelenka több babát is kiszolgál egymás után.
  • Hosszú távon a pelenkázással járó költségek sokkal alacsonyabbak az eldobható pelenkához képest.
  • Tapasztalatok szerint a mosható pelenka használatával lerövidül a pelenkázási korszak.
  • Az enyhe csípőficammal született babák számára kifejezetten hasznos lehet, hiszen terpesztartást biztosít (de nem helyettesíti az ortopéd orvos által előírt terpeszpelenkát)·
Kedvezmény:   5% kedvezményt biztosítunk a vásárlások végösszegéből (kivéve szállítási díj)·        
Elérhetőségek:
Bemutatóterem: Gödöllő, Kossuth L. u. 1.
·         20/511-2011
·         30/811-4091
·         info@bambio.hu
·         www.bambio.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése