Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. január 6., vasárnap

Cseri-Holzmann BrigittaCseri-Holzmann Brigitta dietetikus vagyok. Diplomámat a SOTE-EFK Dietetika tanszékén szereztem. Munkámat több budapesti kórházban és az OÉTI-ben is végeztem; jelenleg dolgozom egy reprodukciós központnak, ahol főként meddő párok táplálkozásának megismerésével és tanácsadással foglalkozom. Emellett van magán-tanácsadásom is (felnőttek és gyerekek számára), készítek betegoktató irodalmakat és előadásokat állítok össze, diétás könyvet lektorálok. Közel 4 éves szakmai cikkírói múltat könyvelhetek el a Dr.Info magazinnál, valamint elérhető vagyok a vesebetegseg.hu-n is.
Elkötelezett híve vagyok az egészséges és természet-közeli életmódnak és nagyon fontos számomra a környezetvédelem; ennek elvei mentén igyekszem élni az életemet is.
Célom, hogy lehetőséget kínáljak azon egészségtudatos emberek számára, akik vagy prevenciós (betegség megelőzési) céllal, vagy a már kialakult betegségük, kóros egészségi állapotuk kapcsán tanácsot szeretnének kapni arra nézvést, hogy miként őrizhetik meg egészségüket a személyükre szabott helyes étrend és életmód segítségével, illetve ha már megbetegedtek hogyan segíthetnek magukon a diétával, vagy hogyan lassíthatják betegségük előrehaladását az étrendjük és életvitelük reformjával.
Tudományosan bizonyított tény:
„Egészségi állapotunk a szakszerű orvosi ellátáson túl, 30-60%-ban múlik mindennapi táplálkozásunkon és életmódunkon!”

Hallatlanul fontos tehát, hogy igyekezzünk tudatosan kézben tartani a saját egészségi állapotunkat, mert – bármily triviális is – ezt helyettünk senki nem fogja megtenni. Mi magunk felelünk azért, hogy mennyivel járulunk hozzá az egészségünk megőrzéséhez!
Munkámra jellemző, hogy a tudományosan bizonyított tények alapján dolgozom.
Vallom, hogy a testi és lelki jól-lét, vagy diszkomfort érzet kéz a kézben járnak és egymással összefüggenek, ezért mindkét oldalon ápolnunk és karban kell tartanunk magunkat.

Szolgáltatások bemutatása:


http://mitegyel.hu/segithetek/dietetikai-tanacsadas/taplalkozasi-tanacsadas/szemelyre-szabott-tanacsadas

Árak:
Első tanácsadás: 4500 ft/óra – ebből 10% engedmény Reginások számára= 4000 forint/óra
Kontroll tanácsadás: 2500 ft/óra – ebből 10% engedmény Reginások számára= 2250 ft/óra
1 hetes mintaétrend 6000 ft – Reginások számára 10% kedvezmény = 5400 ft
(Többhetes mintaétrendnél az ár nem változik.)

Elérhetőségek:
+36/70-252-23-65, gyogyetrend@gmail.com 
www.mitegyel.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése