Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2014. október 7., kedd

Dr. Juhász Erika

Olyan dolgokat szeretnék átadni, amelyet sehol nem tanítanak, pedig könnyen megtanulhatók, és meg tudnak változtatni egy életet.
Mivel foglalkozunk?
Tanácsadással, képzéssel, tanítással foglalkozunk. Anya–gyerek kapcsolatokkal, kamaszokkal, indigó- és egyéb különleges gyermekekkel foglalkozunk. Segítünk családi és párkapcsolatokban, gyerekekkel kapcsolatos problémák lelki megoldásainál, konfliktusos kamasz-szülő kapcsolatokban. Segítünk emberi problémák megoldásánál, személyiség fejlesztésben.
Azzal foglalkozunk, hogy megértessük az emberekkel, hogy kapcsolati problémáink, mulasztásink, hibáink, félreértéseink természetes velejárói az életünknek, és az az ember, aki ezek miatt rosszul érzi magát, az arra is képes, hogy jobban érezze magát. Hogy megtanulja, hogy hogyan tud változtatni. Erre minden ember képes. Minden egyes ember képes változtatni, ha tudja, hogyan kell. Mi ebben segítünk.
Segítünk mindenkinek, aki kéri, de módszereinket használjuk és tanítjuk az üzleti életben is, cégeknél, szervezeteknél, tréningek formájában. Mondhatnánk mindezt „kapcsolati tanácsadásnak”, „vezetőképzésnek”, vagy „személyiség fejlesztésnek”, de ezek a fogalmak a hagyományos értelemben nem tükrözik azt, amivel mi foglalkozunk. Különleges, eddig nem használt, új dolgokat hozunk a képzésekbe.
 
Kapcsolat:
Telefon: 0620 936 5654
Email: gtakax@gmail.com 
http://belsofejlesztes.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése