Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2014. szeptember 30., kedd

Anya-gyermek kapcsolat - spiritualitás, aura, energiák tanfolyam a REGINA Házban


Október 11-én, szombaton a Shanti Jógastúdióban ismét ott lesz r. Juhász Erika ezzel az előadással. Aznap társa is lesz az oktatásban Németh Erzsébet személyében.



Az első tanfolyam egy napos, 10 órától 17 óráig tart. Az előadást több részben tartjuk, köztük ebédszünettel. Az előadások mellett tartunk egy tudatalattira ható programozást, meditációt, amellyel erőt tudunk szerezni a megtanultak alkalmazásához, ami feltölt, felfrissít, jó érzéseket indít el bennünk. A tanfolyam befejezése az angyali kommunikáció: mindenki felteheti a gyermekével vagy az anyaságával kapcsolatos legfontosabb kérdését, és angyali üzenetként kap rá választ – saját őrangyalától.
 

Részvétel Zafír  Kártyások részére 5000 Ft
Bejelntkezés szükséges! 


„Az anyáknak azt kell megérteni, hogy ők minél odaadóbban anyák, a gyermekük annál eredményesebb lesz. És minél több stresszük, gondjuk, bánatuk, problémájuk van, annál több akadályt gördítenek a gyermekük megvalósulásának útjába.”
Egy tanfolyamsorozatot indítunk, amelyben az anya-gyerek kapcsolat áll a középpontban, de egy teljesen új nézőpontból, holisztikus szemléletben. A tanfolyam célja, hogy olyan dolgokat tanuljanak meg az anyák, amelyeket sem iskolában, sem könyvekben nem tanítanak, és amely végső választ tud adni a gyermekeikkel és párkapcsolatukkal kapcsolatos kérdéseikre. A tanfolyam célja az, információt nyújtson az anya-gyermek kapcsolatot láthatatlanul befolyásoló energiákról, erőkről, és ezek törvényszerűségeiről, és felszínre hozza az anyák mély, belső tudását, amellyel biztonsággal képesek vezetni saját és gyermekük, családjuk életét. Azt a tudást, amelyet a mai kor társadalma elfelejtett, pedig ez adja a nők és anyák belső erejét, hitét önmagukban.
Első alkalommal mesélünk az anya és a gyermeke között fennálló negyedik dimenziós kapcsolatról, arról, hogy ez hogyan alakul ki, milyen életkorokhoz kapcsolódóan milyen szakaszai vannak? Milyen gondolatok és érzelmek áramolnak át a gyerekek felé, és ezeknek mi a hatása a gyerekekre? Az anya életében történő traumák, rossz élmények hogyan tevődnek át a gyerekekre, és általában milyen lelki dolgokat örököl a gyermek az anyától és az apától? Mi áll a családban öröklődő betegségek hátterében? Hogyan lehet ezeket felismerni, és hogyan lehet tenni az ellen, hogy a rossz dolgok átöröklődjenek? Az átadott dolgokon hogyan lehet változtatni, „visszahívni”? Hogyan lehet felnőtt és kamasz gyermekeinken segíteni?
Hogyan lehet ráhangolódni a gyerekekre? Hogyan lehet az anya saját belső tudását, ami minden anyának sajátja felszabadítani, használni?
Ahhoz, hogy mindezt megértsük, beszélni fogok az auráról, a gyerek aurájáról, az energiákról, és mindarról, ami igenis befolyásolja életünket energetikai szinten, csak nem tudunk róla, mert nem tanítják.
Az első tanfolyam egy napos, 10 órától 15 óráig tart. Az előadást két részben tartjuk, közte ebédszünettel. Az előadások mellett tartunk egy tudatalattira ható programozást, meditációt, amellyel erőt tudunk szerezni a megtanultak alkalmazásához, ami feltölt, felfrissít, jó érzéseket indít el bennünk.
Időpont: 2014. szeptember 13. szombat 
Helyszín:  REGINA Ház Gödöllő, Röges utca 66.                          
Részvételi díj: 5000 Ft/fő, Zafír Kártyával rendelkezők részére 3000 Ft adományos alapon.
Információ:
Dr. Juhász Erika                                                                              
Mobil: 0620 936 5654                                                                   
Email: gtakax@gmail.com                                                         
Web: www.belsofejlesztes.hu

Előzetes bejelentkezést kérünk e-mailben vagy telefonon a létszám és a helyszín egyeztetés végett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése