Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2014. április 14., hétfő

Ismeretterjesztő előadások és azt követő beszélgetések a REGINA Házban - 2014. 4.

Április 25-én, pénteken este Pilcsik Tünde lesz a vendégünk.

A beszélgetés témája a Bach-virágterápia, azaz az eszenciák használata különféle érzelmi eredetű problémák megoldására.
Érinteni fogjuk a gyermekkor nehézségeit újszülött kortól a kamaszokig. Segítség gyermekeknek és szülőknek.
Beszélünk majd olyan, mindenki életében előforduló dolgokról, mint az önbizalom, illetve annak hiánya, félelmek, szorongások, stressz, váltások és változások.

Egy rövid írásos teszttel mindenki felmérheti, hogy milyen eszencia keverékre lenne szüksége aktuális problémája megoldásához.

A változást, a gyógyulást mindenki maga éri el, az eszenciák csak segítői lehetnek a folyamatnak.

Dr. Edward Bach idézetével mondva: "Igazi gyógyulás nem létezik az élethez való hozzáállás megváltoztatása nélkül, lelki béke és belső boldogságérzet nélkül"

További tudnivalók:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése