Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. május 22., szerda

Borbély Nauzika - ReflexPont


ReflexPont-Borbély Nauzika

Arcdiagnosztikától a számítógépes talpvizsgálatig – Holisztikus szemléletű természetgyógyászati módszerekkel ÉRTED!

Számítógépes talpvizsgálattal feltérképezhető a láb statikai állapota. Felfedezhető a lúdtalp, harántsüllyedés, bokasüllyedés, kivájt láb, túlzott külső vagy belső terhelés.  A talpfelvétel alapján egyedi talpbetétet készíthetünk, mellyel biztosítjuk a test helyes alátámasztását, elmúlhatnak a lábfájdalmak, megelőzhetjük a szövődményeket (ízületi panaszok, derékfájás). A módszert talptorna bemutatóval, leírással, szükség esetén Schüssler-terápiával egészítjük ki. Nyári időszakra papucs és szandál rendelhető egyedi betéttel. (Számítógépes talpvizsgálat: 2000Ft)

A talpreflexológia számtalan betegség kiegészítő kezelésére, rehabilitációjára és prevencióra alkalmas. A teljesség igénye nélkül remekül alkalmazható pl. székrekedésnél, hormonháztartás zavaránál, derékfájásnál, immunrendszer megerősítésében, stressz kezelésében, méregtelenítési folyamatokban stb. A fülakupunktúrát szintén stresszkezelésben, dohányzás és egyéb függőségekről való leszoktatásban, fogyókúránál használjuk. (Állapotfelmérés: 5000 Ft, kezelés: 3500 Ft)

A Schüssler-terápia kiváló módszer szénanátha, napfoltok, aranyér, visszér, lúdtalp, sarkantyú, herpesz, idegesség, kimerültség, gyomorpanasz, epepanasz, sérülés, influenza, hurutos betegségek (légúti, gyomor, bél, hólyag), görcsös panaszok (menstruációs is) kezelésére. (Schüssler-tanácsadás és/vagy arcdiagnosztika: 3500 Ft)

Nyirokmasszázzsal a nyirokrendszer munkáját serkentjük, csökkenthető például az ödémásodás, erősíthető az immunrendszer. Cellulitmasszázzsal megszabadulhatunk a lovaglónadrág-szerűen elhelyezkedő narancsbőrtől. A svédmasszázzsal oldhatók a stresszcsomók, relaxálhatunk vagy felfrissülhetünk. (Masszázsok: 3500 Ft – 5000 Ft)

Szaunaszeánszok alkalmával kb. 40%-kal fokozzuk a méregtelenítést. Végül, de nem utolsó sorban remek közösségi ÉLMÉNY lesz a szaunaprogramból. (Kérje egyedi ajánlatomat!)

Zafír Kártyával 10% kedvezmény a szolgáltatások árából. (A kedvezmény a listaárakra vonatkozik, a hírlevélben kedvezményesen felajánlott szolgáltatások árából további engedményt biztosítani nem tudok.)

Szeretettel és maximális odafigyeléssel várom!

ReflexPont – Borbély Nauzika
20/969-3735
reflexpont@gmail.com
Ezerkincs Életmód Centrum, 2112 Veresegyház, Fő út 59.
Kaya Kalp Jóga Akadémia, 1026 Budapest, Garas u. 4. fsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése