Zafír kedvezményes kártya


Változó világunkra, a nehéz gazdasági helyzetre és a közösségi összefogások egyre növekvő fontosságára reagálva fejlesztjük tovább a Zafír Egészségvédelmi Programot.

2013. elején útjára bocsátottuk a Zafír Kártyát, mely a következő előnyöket kínálja a közösség tagjainak:

- a kártya használóit 5-15%-os kedvezményre jogosítja a programban részt vevő szolgáltatóknál, mely kedvezmény igénybevételének módját a szolgáltató szabja meg,
- a kártyával rendelkezőknek a Zafír Program eseményeire kedvezményes belépést biztosítunk,
- a programban csak olyan szolgáltatók vehetnek részt, akiket a REGINA közössége már ismer és kipróbált, a rendszerben részt vevő szolgáltatók tehát a REGINA ajánlásával bírnak,
- ezek a szolgáltatók a többnyire a helyi közösség aktív tagjai is, így ha az egészségvédelemre szánt forintjainkat náluk költjük el, akkor a helyi közösséget, a helyi gazdaságot és a helyi vállalkozásokat is támogatjuk, amivel egyben közösségünk egészségéhez is hozzájárulunk.

A programban résztvevő szolgáltatók felé elvárásunk, hogy munkájukat, a gyógyítást, a szolgáltatásokat holisztikus szemlélettel végezzék, tevékenységeikkel hozzájárulnak az egyének jól-létéhez, az egészséges életmódra helyezzék a hangsúlyt, figyelembe véve az egyének és a közösség igényeit.


Csatlakozás a programhoz szolgáltatóként, felhasználóként.

2013. április 2., kedd

Braun Katalin - Életvezetési tanácsadás, lelki egészség



Braun Katalin vagyok, a Coaching Humana megalapítója és vezetője. A szolgáltatásaim során, abban támogatlak Téged, hogy az önbizalmad megerősödjön, több örömet élj át és hozz létre több szeretet, bizalmat és elégedettséget a saját és környezeted életében.

 Párkapcsolatodban, családodban, tágabb környezetedben több harmóniát élj meg a mindennapok során. Mindez hozzájárul a lelki egészségedhez. A lelki egészség a testi egészséget erősíti.
Az általad megfogalmazott cél felé haladva dolgozhatunk együtt, sikerorientáltan. Az együttműködésünk előnye, hogy egy belátható, rövid coaching ciklus keretén belül folyamatosan mérhetjük a célod felé haladás hatékonyságát.



Az együttműködésünk során felismerheted:

-    hogyan kapcsolódj legbelső energiaforrásodhoz
-    hogyan szabadíts fel azokat a belső gátakat, melyek megakadályoznak személyes fejlődésedben
-    milyen új készségeket fejlessz ki, amelyekkel megszerezheted azokat a tapasztalatokat, amelyekre vágysz.
A folyamat során integrált és holisztikus programot nyújtok, melyben a különböző módszerek széles körét veheted igénybe és kiválaszthatod azt, amely megfelel személyiségednek és egyéni tanulási stílusodnak.

Családállítás vezetőként az önismereted elmélyítéséhez járulok hozzá. A családállítás egy rendszerelméleten alapszik, amely segítségével rálátást kapsz a tudattalan működési mechanizmusodra, kapcsolódási és kapcsolati mintáidra, választási kényszereidre. Ezáltal olyan lélekszintű folyamatokhoz juthatsz hozzá, amelyek hatásáról sejtésed sincsen és amelyek befolyásolják életed alakulását.

 Ezek felszínre hozása és megértése oldó hatással van Rád. Az állítás során ezek a minták feloldásra kerülnek és ezáltal elindulnak a lélekben az átrendeződési folyamatok. A régi, sokszor átvett  minták helyett  új, saját és életerős mintákat alakítasz ki. Ezáltal teljes felelősséget vállalsz saját életed alakulásáért és egyben önismereted is mélyül.





Szolgáltatások bemutatása:
egyéni életvezetési tanácsadás
egyéni családállítás
önismereti és készségfejlesztő csoportos foglalkozások
csoportos családállítási foglalkozások
Mindezekről folyamatosan tájékoztatlak a Zafír honlapján és facebook oldalán,  egyben a saját honlapomon is olvashatsz ezekről. 
Kedvezmény jellege:
Az egyéni életvezetési tanácsadás minden ötödik foglalkozásából 1,000 Ft kedvezményt nyújtok.
Az önismereti csoportos foglalkozások díjából 5% kedvezményt nyújtok.

Elérhetőség:
Braun Katalin
Coaching Humana Kft.
2100 Gödöllő, Antalhegyi utca 132.
Szolgáltatás helyei: Gödöllő, Veresegyház, Budapest. A pontos címet az aktuális programmal egy-időben ismertetem.
telefon: 06 30 4606 404
skype: braunkati05



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése